Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να στείλετε απ’ευθείας στο email που αναγράφεται στο site μας φωτογραφία ή φωτογραφίες του έργου σας.

Μπορείτε να μας το δηλώσετε στο email και να κανονίσουμε να στείλουμε συνεργάτη μας για επαγγελματική φωτογράφιση. Το κόστος θα εξαρτηθεί από τις συνολικές απαιτήσεις του έργου για να αναδειχθεί.

Η φιλοξενία ενός έργου για 1 μήνα είναι πάντα δωρεάν για τους καλλιτέχνες μας. Από κει και πέρα αναλόγως του πλήθους των έργων και της διάρκειας που θα συμφωνηθεί υπάρχει ένα κόστος που ξεκινά από 7 ευρώ τον μήνα και περιλαμβάνει τόσο την προβολή στο site όσο και την προώθηση των έργων στα social media.

Η πώληση του κάθε έργου ανεξάρτητα από το πλήθος και την διάρκεια που φιλοξενούνται στο site φέρουν μία προμήθεια 20% επί της τελικής τιμής πώλησης του έργου.
Η προμήθεια καταβάλλεται μόνο από την στιγμή που θα πωληθεί το έργο και θα έρθει στην κατοχή του αγοραστή.

Ναι βέβαια, οι υπηρεσίες προώθησης περιλαμβάνουν την προβολή στο site με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του έργου, την ιστορία του, το βιογραφικό του καλλιτέχνη καθώς και προώθηση στα social media. Εκτός από αυτό μπορούν να συμφωνηθούν εξειδικευμένες καμπάνιες που αφορούν πιθανότατα μία εκδήλωση, μία έκθεση ατομική ή συλλογική σε συνεργασία με συγκεκριμένες galleries. Το κόστος θα συμφωνείται πάντα εκ των προτέρων με τον ενδιαφερόμενο.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Ενώ καταβάλλουμε προσπάθεια να αναρτούμε τις απαντήσεις για κάθε συχνή ερώτηση ή απορία που παρουσιάζεται, μπορεί παρόλα αυτά να υπάρχουν πιο συγκεκριμένες απορίες που δεν είναι δυνατόν να καλύψουμε σε αυτήν την ενότητα. Σε αυτήν την περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ξεδιαλύνουμε κάθε απορία που μπορεί να έχετε.