Εικαστική Έκθεση στην Επίδαυρο με τίτλο : Τέχνες και Θέατρο

καντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Το καλοκαίρι στην Επίδαυρο πέρα από τις όμορφες και ιστορικές θεατρικές παραστάσεις, μπορεί να συνδυαστεί και με πολύ σημαντικές εικαστικές εκθέσεις, όπου αυτή που τρέχει ήδη και εγκαινιάστηκε ήδη στις 23/7/2020, παρουσία πλήθους σημαντικών εικαστικών καθώς και του ίδιου του Δήμου Επιδαύρου.

Φυσικά από τα εγκαίνια της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να λείψει η ιστορικός Τέχνης Μαρίνα Γκόντα που είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία για την στήριξη του όλου εγχειρήματος της έκθεσης και της φιλοξενίας των εκθεμάτων στο ξενοδοχείο Xenia Επιδαύρου.

Art Epidaurus

Ο Δήμος Επιδαύρου εγκαινιάζει την Πέμπτη  23 Ιουλίου 2020 στις 19.30 μ.μ., την ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα: « Τέχνες και Θέατρο » στον ΧΕΝΙΑ Επιδαύρου.

Γενικά ο Δήμος Επιδαύρου αποφάσισε μετά από πρόταση της Μαρίνας Γκόντα Ιστορικός της Τέχνης και του Ευάγγελου Λιούγκα Εικαστικός, να στηρίξει την διοργάνωση της  εικαστικής έκθεσης με θέμα:  «Τέχνες & Θέατρο».   

Art Epidaurus

Ένας από τους στόχους της εικαστικής Έκθεσης είναι η διάδοση μιας νέας Ιδέας, η οποία έχει γεννηθεί  μέσα από το θέατρο και έχει να κάνει  με την  καθιέρωση  στον Πλανήτη Γη μιας καινούργιας Ημέρας, ως «Ημέρα Πράξης Σεβασμού και Προσφοράς στον  Συνάνθρωπο» με απώτερο στόχο τον έμπρακτο σεβασμό στην Ζωή και την  Προσφορά.

Art Epidaurus

Στην εικαστική  έκθεση θα συμμετέχουν 34 καλλιτέχνες από τρεις χώρες με ζωγραφικά έργα, γλυπτά, Video art και εγκατάσταση.  

Στο  πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης θα παρουσιαστεί  θεατρικό δρώμενο υπό μορφή αναλογίου το οποίο θα υλοποιηθεί από την καλλιτεχνική Ομάδα «Μεταμόρφωση»  σε σκηνοθεσία  Γιώργου  Καρβουντζή.

Η έκθεση διαρκεί από 23/7 – 2/8 2020 και ώρες 10:30-13:30 & 17:00 – 19:30

Art Epidaurus

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ιδέα, Επιμέλεια & Παρουσίαση έκθεσης: Μαρίνα Γκόντα Ιστορικός της Τέχνης

Συντονισμό έκθεσης: Ευάγγελος Λιούγκας Εικαστικός

Επικοινωνία Τύπου: Μελέτης Ρεντούμης –  email: meletisren@gmail.com

Εγκαίνια: Πέμπτη  23 Ιουλίου 2020 στις 19.30 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 23/7 – 2/8 2020 και ώρες 10:30-13:30 & 17:00 – 19:30

Art Epidaurus

Διοργάνωση: Δήμος Επιδαύρου και Μαρίνα Γκόντα Ιστορικός της Τέχνης και  Ευάγγελος Λιούγκας Εικαστικός.

Email Υπουργείο Τουρισμού : mailbox@mintour.gr

Υποστηρικτής: Καλλιτεχνική ομάδα «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ».

Τιμητική συμμετοχή: Micko Mice Jankulovski Πρόεδρος OSTEN BIENNIAL OF DRAWING SKOPJΕ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Leave a Comment